Personvernerklæring

1. Innledning

Vegårshei Ski- og Aktivitetssenter (heretter omtalt som «vi» eller «oss») er forpliktet til å beskytte personvernet til våre besøkende og brukere. Denne erklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker og beskytter personopplysningene dine.

2. Ansvarlig for dine personopplysninger

Ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger på https://vsa.no/ er: Vegårshei Ski- og Aktivitetssenter Molandsveien 48, 4985 Vegårshei E-post: post@vegarsheiskisenter.no Org. nr. 958089643 Daglig leder: Kristine Simonstad Telefon: 958 10 581

3. Informasjonskapsler og analyse

Vi benytter WordPress som vår nettstedsplattform og Google Analytics for å forstå hvordan våre besøkende interagerer med nettstedet. Informasjonskapsler (cookies) brukes for å samle inn standard internettlogg-informasjon og besøksdetaljer. Denne informasjonen brukes til å spore brukeratferd samlet og administrere nettstedet mer effektivt.

4. Hvilke personopplysninger samles inn

Vi samler kun inn personopplysninger som er nødvendige for å levere våre tjenester. Dette kan inkludere navn, kontaktinformasjon og annen relevant informasjon som er nødvendig for aktivitetene ved senteret.

5. Hvordan vi bruker dine personopplysninger

Dine personopplysninger brukes til å levere og forbedre våre tjenester. Vi deler ikke denne informasjonen med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å levere tjenesten eller det kreves etter lov.

6. Dine rettigheter

Som bruker av nettstedet vårt, har du rett til å be om innsyn i, retting eller sletting av dine personopplysninger. For å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt oss på e-postadressen oppgitt ovenfor.

7. Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den nyeste versjonen vil alltid være tilgjengelig her på vårt nettsted.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vår behandling av dine personopplysninger, er du velkommen til å kontakte oss.

Dato for siste oppdatering: 19.12.2023